Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Huub live met Cyberpunk 2077

Na lang wachten tot de release van Cyberpunk 2077 is het dan eindelijk tijd om Night City te betreden. Vanavond is het dan ook aan Huub om zijn personage te maken, zijn levenspad te kiezen en aan de slag te gaan met alle mogelijkheden die de dystopische wereld van Cyberpunk 2077 te bieden heeft. Hopelijk hebben de pre-patch en de day one-update de meeste bugs opgelost en kan Huub zonder problemen zijn, nu al, meest favoriete game van het jaar spelen. Kom vooral langs in de Twitch-chat om Huub te helpen met het maken van keuzes!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?