Call of Duty: Black Ops Cold War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 13 november 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Huub live met Call of Duty: Black Ops Cold War

Na vorige week een korte vakantie te hebben gehad in The Elder Scrolls IV: Oblivion, keert Huub deze week weer terug naar zijn grote geliefde Call of Duty. Hij gaat namelijk weer aan de slag met Call of Duty: Black Ops Cold War om de nodige chaos te creëeren en waarschijnlijk ook de nodige keren dood te gaan in de multiplayer-modus. Ben jij benieuwd wat hij in deze stream allemaal gaat uitspoken? Kom dan vooral vanavond even een kijkje nemen om te zien hoe hij het ervan af brengt!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?