Call of Duty: Black Ops Cold War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 13 november 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Huub live met Call of Duty Black Ops: Cold War

Huub gaat vanavond terug in de tijd naar de Koude Oorlog in Call of Duty: Black Ops Cold War. Het laatste deel in de Black Ops-franchise is net uit en wordt met gemengde gevoelens ontvangen door spelers en critici. Huub gaat zelf met de game aan de slag om zijn eigen mening te vormen. Gaat hij zich door de Koude Oorlog heen vechten of rijdt hij net als in Watch Dogs Legion iedereen omver in een auto?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?