Worms Rumble

  • Ontwikkelaar Team17
  • Eerste releasedatum 1 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5
  • Genre Actie, Platform, Battle Royale
  • Gameliner score

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Eilish live met Worms Rumble

Vorige week moest Eilish zich door de nodige claustrofobische gangen en riolen heen slaan als Tasi Trianon in de livestream van Amnesia: Rebirth. Deze week gaat ze even bijkomen van dat horror-avontuur en gaat in plaats daarvan aan de slag met de game Worms Rumble van Team 17. In deze nieuwe battle royale-game moet Eilish zich staande houden tegenover haar tegenstanders. Wil jij zien hoe ze de strijd aangaat tegen die miezerige wormen? Kom dan vooral kijken!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?