Check hier alle E3 2021-content

The Dark Pictures Anthology: Little Hope

  • Ontwikkelaar Supermassive Games
  • Eerste releasedatum 30 oktober 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Horror, Interactieve Film
  • Gameliner score

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Eilish live met The Dark Pictures: Little Hope

Eilish is aan de beurt om deze saaie donderdagavond een heel stuk spannender te maken! Zij gaat namelijk op avontuur in The Dark Pictures Anthology: Little Hope! We negeren even de review en we gaan gewoon lekker plezier hebben vanavond! Blijf vooral hangen om te kijken of Eilish de goede keuzes maakt. Misschien moet je haar een handje helpen in de chat...

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?