Check hier alle E3 2021-content

Amnesia: Rebirth

  • Ontwikkelaar Frictional Games
  • Eerste releasedatum 20 oktober 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Eilish live met Amnesia: Rebirth

Eilish gaat deze week weer verder om uit de ruïnes van Amnesia:Rebirth te ontsnappen. Hoewel ze ondertussen een beetje spijt heeft gekregen van haar keuze om juist deze horror game te gaan streamen, is ze vastbesloten om de game helemaal uit te spelen. Benieuwd wat ze deze week allemaal gaat ontdekken in Amnesia: Rebirth? Kom dan vooral even kijken!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?