Amnesia: Rebirth

  • Ontwikkelaar Frictional Games
  • Eerste releasedatum 20 oktober 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Eilish live met Amnesia: Rebirth

Na haar eerste avontuur in de ruïnes van Amnesia: Rebirth moest Eilish even een weekje bijkomen. Daarom ging ze vorige week met de game Worms Rumble aan de slag. Nu is ze klaar om haar horror-avontuur voort te zetten. Gaat ze deze week met Tasi Trianon verder komen in Amnesia Rebirth? Of gaan de vele monsters roet in het eten gooien?

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?