Check hier alle E3 2021-content

Among Us

  • Ontwikkelaar Innersloth
  • Eerste releasedatum 16 november 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Livestream: Vanaf 20:00 gaat de Gameliner-redactie live met Among Us

Vanavond om 20:00 gaat er een speciale livestream van start op ons Twitch-kanaal. Een groot deel van de redactie gaat namelijk op de stream Among Us spelen. Kom kijken naar host Patrick, Delano, Rudy, Claudia, Celine, Bram, Dionne en Jolien om te zien wie de onschuldige crewmates zijn en wie de moordlustige en listige Imposters aan het uithangen zijn.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?