Stardew Valley

  • Ontwikkelaar Concerned Ape
  • Eerste releasedatum 26 februari 2016
  • Platformen Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre RPG, Simulatie, Indie
  • Gameliner score -

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Claudia live met Stardew Valley

Woensdag gehaktdag. In ieder geval wel als het aan Claudia ligt, want zij gaat vanavond tijdens onze livestream aan de slag met Stardew Valley. Stardew Valley verscheen in 2016 voor het eerst en kreeg in oktober een splitscreen-modus. Je ziet het op ons Twitch-kanaal of gewoon vertrouwd op hier op onze website.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?