Check hier alle E3 2021-content

Genshin Impact

  • Ontwikkelaar MiHoYo
  • Eerste releasedatum 28 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Mobile
  • Genre Actie, Open-World, JRPG
  • Gameliner score -

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Claudia live met Genshin Impact

Claudia, nu bekend als Claudia de dragonslayer, moest vorige week haar onschuld zien te bewijzen in de zaak van de vermoorde oranje draak in Genshin Impact. Om te bewijzen dat ze die draak niet vermoord heeft (ze heeft wel een groene draak omgebracht om de chat te stangen) moet Claudia haar level iets omhoog zien te krijgen. Dit gaat de dragonslayer doen door vanavond met wat andere quests in Teyvat aan de slag te gaan. Benieuwd wat ze allemaal gaat uitspoken? Kom dan vooral een kijkje nemen!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?