Control

  • Ontwikkelaar Remedy
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Livestream: Rudy vervolgt Control op PlayStation 5 vanaf 20:00

Nadat Rudy vorige week begon met de PlayStation 5-versie van Control, gaat hij vanaf 20:00 weer verder met het tegenhouden van een buitenaardse dreiging. Vorige week heeft hij de nodige bovennatuurlijke wezens doodgeschoten, de ene na de andere missie voltooid en al een aantal van zijn speciale krachten ontdekt en geüpgraded. Benieuwd of het Rudy vanavond ook lukt om deze trend voor te zetten? Kom dan zeker een kijkje nemen op ons Twitch-kanaal!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?