Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

The Legend of Zelda: Link's Awakening

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 september 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Livestream: Rudy streamt The Legend of Zelda: Link's Awakening vanaf 19:00

Rudy gaat vanavond weer verder met zijn avonturen in The Legend of Zelda: Link's Awakening. Vorige week begon hij hier dapper aan, maar het vissen bleek toch wel zijn grootste vijand te zijn. Dat stopt Rudy echter niet om zich een weg te banen door de dungeons en vele gaten in de grond om vervolgens monsters te verslaan en de magische instrumenten te verzamelen. Toch kan hij alle steun gebruiken die hij kan krijgen, dus kom vooral vanaf 19:00 langs op ons Twitch-kanaal!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?