RETURNAL

  • Ontwikkelaar Housemarque
  • Eerste releasedatum 30 april 2021
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre Survival, Third-Person Shooter, Roguelike
  • Gameliner score

Livestream: Rudy streamt RETURNAL en Among Us vanaf 19:30

Rudy gebruikt deze donderdag om met de psychologische horror game RETURNAL en daarna met Among Us aan de slag te gaan. Vanaf 19:30 start hij met de horror game en rond 20:00 of 20:15 gaat hij weer met wat redactieleden de imposters ontmaskeren. In RETURNAL kruipt Rudy voor de release van de game in de huid van astronaut Anne Beyer die vastzit op een buitenaardse planeet. De planeet is natuurlijk gevuld met de nodige bloeddorstige aliens die Anne Beyer liever dood dan levend zien. In Among Us wordt er deze keer gespeeld met 'Town of Us', een mod die verschillende nieuwe rollen naar de game brengt. Benieuwd hoe Rudy het gaat doen in de horror setting? Kom dan vooral kijken vanavond!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?