It Takes Two

  • Ontwikkelaar Hazelight
  • Eerste releasedatum 26 maart 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Avonturen, Platform
  • Gameliner score

Livestream: Rudy speelt Link's Awakening en It Takes Two vanaf 19:30

Rudy gaat vanavond druk bezig met maar liefst twee games: It Takes Two samen met Patrick en The Legend of Zelda: Link's Awakening. Hij gaat eerst aan de slag met The Legend of Zelda: Link's Awakening, die hij vanavond uit gaat spelen. Daarna is het tijd om samen met Patrick weer It Takes Two op te pakken en verder te gaan waar ze gisteren bij de livestream waren gebleven. Dat wordt ongetwijfeld een avond bomvol avonturen, grappen en grollen. Mis dus zeker niet de fantastische finale van The Legend of Zelda: Link's Awakening en de epische samenwerking van Rudy en Patrick in It Takes Two! Hier kan je Patricks review van It Takes Two lezen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?