Control

  • Ontwikkelaar Remedy
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Livestream: Rudy speelt Control op PlayStation 5 vanaf 20:00

De next-gen versie van Control is beschikbaar en Rudy pakt die kans om de actiegame te spelen op de PlayStation 5 tijdens zijn livestream van de zondagavond. In Control is er een buitenaardse dreiging die een geheim agentschap in New York binnendringt. Rudy gaat als de nieuwe directeur aan de slag om weer de controle terug te krijgen en de bovennatuurlijke wezens te verslaan. Gelukkig kan hij gebruikmaken van speciale krachten om hem te helpen in het halen van zijn doel. Dit spannende avontuur is vanaf 20:00 te zien op ons Twitch-kanaal, dus kom zeker langs om dit niet te missen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?