The Spyro Reignited Trilogy

  • Ontwikkelaar Toys for Bob
  • Eerste releasedatum 13 november 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score -

Livestream: Rudy gaat verder met Spyro 2: Ripto's Rage! vanaf 20:00

Rudy begon vorige week aan zijn avonturen in Spyro 2: Ripto's Rage!, waarbij het aan hem de taak is om de wereld Avalar te redden van de ravage die de kwaadaardige tovenaar Ripto heeft aangericht. Tijdens die livestream is hij al best ver gekomen en heeft hij de nodige tegenstanders verslagen. Alleen heeft hij nog steeds best een flinke weg te gaan om Ripto voor eens en altijd te verslaan. Als je de nostalgie in wilt duiken en de platformer gameskills van Rudy wilt bewonderen, kom dan zeker vanavond tijdens de livestream een kijkje nemen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?