Check hier alle E3 2021-content

Among Us

  • Ontwikkelaar Innersloth
  • Eerste releasedatum 16 november 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Livestream: Rudy en de redactie streamen Among Us vanaf 20:00

Deze week gaat host Rudy met wat redactieleden verder met Among Us! Claudia is namelijk nog steeds druk bezig met verhuizen. Onze Rudy had vorige week de tijd van zijn leven met alle imposter-rondes die hij kreeg. Of hij tijdens deze stream ook zoveel in de huid van de imposter mag kruipen blijft wel de vraag. De kans dat Rudy gaat kloten met de card swipe is echter wel groot. Benieuwd wie vanavond de imposters binnen de Gameliner-redactie zijn? Kom dan vooral kijken vanavond!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?