Apex Legends

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 februari 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score

Livestream: Rudy betreedt de Apex Games vanaf 20:00 in Apex Legends

Er komt weer een nieuw redactielid ons Twitch-kanaal versterken. Rudy gaat namelijk vanaf vandaag op de zondag streamen! Hij begint zijn avonturen op Twitch met de Battle Royale Apex Legends, waarvan net het achtste seizoen van is begonnen. Dit doet hij niet alleen: Bram en Dionne zullen zijn team aansterken en met z'n allen de winst proberen te behalen. Benieuwd of dit een dreamteam is of dat het een compleet fiasco wordt? Kom dan vooral vanavond langs om de Apex Games mee te maken!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?