Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

The Legend of Zelda: Link's Awakening

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 september 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Livestream: Rudy begint met The Legend of Zelda: Link's Awakening vanaf 20:00

Rudy begint vanavond tijdens de livestream aan een nieuw nostalgisch avontuur, nadat hij vorige week de remake van Spyro 2: Ripto's Rage heeft voltooid. Hij gaat namelijk aan de slag met The Legend of Zelda: Link's Awakening, een remake van de Game Boy-versie uit 1993. In deze actie-avonturengame betreedt Rudy de rol van Link, die gestrand is op Koholint Island doordat zijn schip in een storm is terechtgekomen. Om weer thuis te kunnen komen moet Rudy door dungeons heen, monsters verslaan en magische instrumenten verzamelen om de legendarische Wind Fish te wekken. Mocht je Rudy willen vergezellen in zijn nieuwe avontuur, kom dan zeker vanavond langs op ons Twitch-kanaal!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?