Let's Sing 2021

  • Ontwikkelaar Voxler
  • Eerste releasedatum 13 november 2020
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Muziek, Party
  • Gameliner score

Livestream: Patrick toont zijn zangkunsten in Let's Sing 2021 vanaf 20:00

Daar gaat Patrick weer! Hij gaat opnieuw de uitdaging aan in Let's Sing 2021 om zijn zangkunsten te laten horen. Of is dat een leugen? Wat wel zeker is, is dat de vorige Let's Sing 2021-livestream een humoristische gebeurtenis was. Misschien laat hij deze keer opnieuw verzoekjes toe, dus het is aan te raden om alvast de tracklist te bekijken. Onder andere Dance Monkey van Tones and I en thank u, next van Ariana Grande komen daarin voorbij (hint, hint). Deze livestream is er eentje die je sowieso niet wilt missen, dus kom zeker even buurten op ons Twitch-kanaal om Patrick te zien schijnen! Check hier de Let's Sing 2021 review, zodat je alvast een indruk kan krijgen van de game. En trouwens, het is waarschijnlijk de beste optie om geen hoofdtelefoon op te doen tijdens deze livestream.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?