Check hier alle E3 2021-content

Pokémon Sword

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG, RPG (NSW)
  • Gameliner score

Livestream: Patrick streamt vanaf 20:00 de Nuzlocke Challenge in Pokémon Sword

Het is weer zaterdag en dat betekent dat Patrick verder gaat met de Nuzlocke Challenge in Pokémon Sword. De avonturen die Patrick meemaakt in de wereld van Pokémon heeft hij moeilijker gemaakt door deze uitdaging zes livestreams geleden aan te gaan. Hij mag namelijk maar één Pokémon per gebied vangen, hij moet een band scheppen met elke Pokémon door ze een nickname te geven en elke Pokémon heeft maar één leven. Dat belooft vanavond tijdens de livestream weer de meest grappige, en misschien ook wel frustrerende, gebeurtenissen. Benieuwd welke avonturen Patrick deze keer beleeft? Neem vooral vanavond een kijkje op ons Twitch-kanaal!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?