Pokémon Xenoverse

  • Ontwikkelaar WEEDle
  • Eerste releasedatum 31 december 2020
  • Platformen Pc
  • Genre Avonturen, RPG
  • Gameliner score -

Livestream: Patrick streamt Pokémon Xenoverse vanaf 20:00

Patrick start vandaag met een wel heel bijzondere game: Pokémon Xenoverse. Dit is een fangemaakte Pokémon-game en kwam eerst uit in het Italiaans, maar is sinds februari ook beschikbaar in het Engels. Pokémon Xenoverse gaat over een jonge Pokémon Trainer die in de Eldiw Region begint aan een avontuur om diens vermiste vader te vinden. Al snel wordt er een groot probleem ontdekt. Er zijn namelijk interdimensionale poorten geopend die verbonden zijn met de Xenoverse, waardoor X Pokémon uit hun oorspronkelijke dimensie zijn overgekomen. Het is aan Patrick om de X Pokémon en de mysterieuze Team Dimension, die de X Pokémon willen misbruiken voor hun eigen kwaardaardige doeleinden, te stoppen. Deze livestream wil je zeker niet missen, dus kom vooral vanaf 20:00 langs op ons Twitch-kanaal!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?