Pokémon Sword

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG, RPG (NSW)
  • Gameliner score

Livestream: Patrick speelt de Nuzlocke Challenge in Pokémon Sword vanaf 20:00

Het is weer tijd voor Patrick om tijdens de livestream van vanavond verder te gaan met de Nuzlocke Challenge in Pokémon Sword. Aangezien elke Pokémon in deze challenge maar één leven heeft en Patrick alleen de eerste Pokémon die hij tegenkomt in een gebied mag vangen, heeft hij het nogal moeilijk met het houden van een goed en vooral vol team. Patrick heeft dus zeker nog een grote uitdaging voor zich staan tijdens de livestream. Mocht je Patrick willen zien zwoegen in de Nuzlocke Challenge en/of willen meehelpen met het benoemen van de Pokémon die hij vangt, kom dan vooral vanavond een kijkje nemen op ons Twitch-kanaal!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?