Pokémon Sword

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG, RPG (NSW)
  • Gameliner score

Livestream: Patrick gaat vanaf 20:00 verder met de Nuzlocke Challenge in Pokémon Sword

De zaterdag is aangebroken en dat betekent dat Patrick weer verder gaat met de Nuzlocke Challenge in Pokémon Sword tijdens de livestream. Patrick is al een heel eind gekomen tijdens de vorige drie Nuzlocke Challenge livestreams, maar hij heeft nog een lange weg te gaan om de beste te zijn zoals nog nooit iemand was. Patricks ware test in de Nuzlocke Challenge is dan ook om alleen de eerste Pokémon in een gebied te kunnen vangen en dat hij met elke Pokémon een band moet scheppen. Daarbij heeft elke Pokémon helaas maar één leven, waardoor onder andere Pinkeltje, Kesha, Minoes en Flappie al zijn gesneuveld. Check vooral vanavond de livestream om te zien hoe Patrick als een echte Pokémon-trainer iedere uitdaging onderweg dapper aangaat!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?