Pokémon Sword

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG, RPG (NSW)
  • Gameliner score

Livestream: Patrick gaat door met de Nuzlocke Challenge in Pokémon Sword vanaf 20:00

De eerste dag van het weekend is begonnen en dat betekent dat het vanavond tijd is voor Pokémon-zaterdag. Patrick gaat namelijk weer verder met de Nuzlocke Challenge in Pokémon Sword, waarbij hij opnieuw de nodige gevechten aangaat en die felbegeerde badges probeert te behalen. Door de Nuzlocke Challenge is dat allemaal wel een stukje moeilijker, omdat hij maar één Pokémon per gebied mag vangen en elke Pokémon maar één leven heeft. Er zijn dan ook al flink wat Pokémon gesneuveld, zoals Pinkeltje, Bon Jovi, en de Pokémon vernoemd naar redactieleden Claudia, Jolien en Eilish. Dat is nog een ander onderdeel van de Nuzlocke Challenge: elke gevangen Pokémon moet een nickname krijgen. Heb je dus nog een geniale naam om te geven aan een Pokémon? Geef dan vooral tijdens de livestream jouw suggestie door via de Twitch-chat!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?