Pokémon Sword

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG, RPG (NSW)
  • Gameliner score

Livestream: Patrick gaat de Nuzlocke Challenge in Pokémon Sword streamen vanaf 20:00

Het is weer tijd voor de Nuzlocke Challenge in Pokémon Sword! Patrick gaat vanavond verder met zijn avonturen als Pokémon-trainer om natuurlijk de beste te worden zoals nog nooit iemand was. Patrick heeft het zichzelf wel moeilijker gemaakt om de Nuzlocke Challenge aan te gaan, want elke Pokémon heeft maar één leven, er kan maar één Pokémon per gebied gevangen worden en hij moet een unieke bijnaam verzinnen voor elke gevangen Pokémon. Dit heeft de afgelopen livestreams gezorgd voor de nodige obstakels. Patrick heeft voor de livestream van vanavond ook nog wat leuks in petto. Hij gaat namelijk twee keer vijf Vivid Voltage booster packs van Pokémon Sword & Shield weggeven. Kom dus vooral langs op ons Twitch-kanaal vanavond om kans te maken op deze vette prijs en om Patrick natuurlijk te vergezellen in zijn avonturen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?