It Takes Two

  • Ontwikkelaar Hazelight
  • Eerste releasedatum 26 maart 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Avonturen, Platform
  • Gameliner score

Livestream: Patrick en Rudy zetten It Takes Two voort vanaf 20:00

Het is weer tijd voor Patrick en Rudy om hun samenwerking op te pakken in de grote kleine wereld van It Takes Two. Nadat ze al drie keer eerder tijdens livestreams It Takes Two hebben gespeeld, zijn ze steeds meer op één lijn gaan zitten met elkaar. En in een game die specifiek gemaakt is voor co-op komt dat natuurlijk goed uit. Benieuwd naar hoe Patrick en Rudy vanavond de handen ineenslaan om de avonturen in It Takes Two te voltooien? Mis dan zeker niet de livestream van vanavond op ons Twitch-kanaal!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?