It Takes Two

  • Ontwikkelaar Hazelight
  • Eerste releasedatum 26 maart 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Avonturen, Platform
  • Gameliner score

Livestream: Patrick en Rudy streamen It Takes Two vanaf 20:00

Patrick en Rudy slaan weer hun handen ineen om hun avonturen in It Takes Two te vervolgen. Vorige week werd Patrick helaas nog best vaak vermoord door Rudy, ondanks dat samenwerking in It Takes Two van groot belang is. Toch zorgt dat natuurlijk voor de nodige humoristische gebeurtenissen en het is zo goed als zeker dat Rudy zijn jolige praktijken vanavond doorzet. Kom zeker vanavond langs op ons Twitch-kanaal om het beste co-op duo ooit in actie te zien! Check hier trouwens Patricks review van It Takes Two!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?