It Takes Two

  • Ontwikkelaar Hazelight
  • Eerste releasedatum 26 maart 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Avonturen, Platform
  • Gameliner score

Livestream: Patrick en Rudy spelen It Takes Two vanaf 20:00

Patrick en Rudy bundelen vanavond hun krachten in de co-op It Takes Two. Zoals de naam al zegt is samenwerking erg van belang in deze game en moeten Patrick en Rudy vanavond zeker op één lijn zitten met elkaar. In It Takes Two spelen Patrick en Rudy als het ruziënde stel Cody en May, die veranderd zijn in poppen door magie. Ze zitten daardoor gevangen in een onvoorspelbare wereld en worden uitgedaagd door die wereld om hun gebroken relatie te repareren. Door vaardigheden te ontdekken en elkaar te helpen langs obstakels kunnen Patrick en Rudy verder komen in deze game speciaal gemaakt voor co-op. Check vooral vanavond de livestream om te kijken of Patrick en Rudy de koningen van samenwerken zijn of dat het allemaal in de soep loopt!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?