Pokémon Snap

  • Ontwikkelaar HAL Laboratory
  • Eerste releasedatum 21 maart 1999
  • Platformen Nintendo 64, Nintendo Wii, Nintendo Wii U
  • Genre Avonturen, Simulatie
  • Gameliner score -

Livestream: Misty speelt Pokémon Snap vanaf 20:00

Toen New Pokémon Snap werd onthuld voor de Nintendo Switch, was Rudy meteen enthousiast. Het bracht hem gelijk terug naar de goede oude tijd van Pokémon Snap die in 1999 uitgebracht werd voor de Nintendo 64. Rudy kon het daarom niet laten om de komst van New Pokémon Snap te vieren door tijdens de livestream vanavond de nostalgie op te zoeken en dus Pokémon Snap te spelen. Helaas kan Rudy vanavond niet, maar hij heeft gelukkig een goede vervanger gevonden. In deze Pokémon-game is het aan Rudy Misty om Pokémon te vangen door foto's van ze te maken. Natuurlijk is dat niet altijd even makkelijk en worden de wat mooiere foto's beter ontvangen door Professor Oak. Dat belooft dus een reis naar het verleden en het testen van Rudy's Misty´s fotografeerkunsten. Kom daarom zeker langs tijdens de livestream vanaf 20:00 op ons Twitch-kanaal om Rudy Misty te zien schijnen en de ene na de andere Pokémon voorbij te zien komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?