Check hier alle E3 2021-content

Outlast

  • Ontwikkelaar Red Barrels
  • Eerste releasedatum 5 februari 2014
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Survival
  • Gameliner score

Livestream: Jolien zoekt de horror op in Outlast vanaf 20:00

Vanavond wordt een hele bijzondere livestream! Jolien heeft namelijk vandaag haar eerste echte livestream en omdat we deze week de 150 volgers op ons Twitch-kanaal hebben behaald door onze lieftallige Gameliners, gaat Jolien de horrorgame Outlast spelen. Dit lijkt misschien niet zo speciaal, maar Jolien kan totaal niet tegen horrorgames (al helemaal niet zulke enge als Outlast). Vanavond staat de livestream dus zo goed als zeker in het teken van veel schrikmomenten en een hartslag die de pan uit vliegt. Dat wordt zekersteweten een livestream die je niet wilt missen, dus kom zeker vanavond genieten van de horror op ons Twitch-kanaal!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?