World of Warcraft: Classic

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2019
  • Platformen Pc
  • Genre MMO
  • Gameliner score

Livestream: Huub vervolgt World of Warcraft: Classic vanaf 20:00

Huub gaat verder met een avond vol farming en leveling in de wereld van World of Warcraft: Classic. Hij vervolgt daarmee zijn avonturen in Azeroth van zijn vorige twee World of Warcraft: Classic livestreams. Hopelijk lukt het hem om niet vaak dood te gaan en als hij dat wel doet, kan hij de steun (of juist het uitlachen) van de Twitch-chat goed gebruiken! Mis dus zeker niet vanavond Huubs gevaarlijke gebeurtenissen in World of Warcraft: Classic.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?