Valheim

  • Ontwikkelaar Iron Gate AB
  • Eerste releasedatum 2 februari 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Actie, RPG, Indie, Survival
  • Gameliner score -

Livestream: Huub en de redactie gaan verder in Valheim vanaf 20:00

Deze week keren Huub en wat redactieleden terug naar Valheim! Vorige week kwam de Gameliner-clan de eerste dungeon tegen, werd Jolien gedood door een spook, bracht Dionne een trol bijna naar het kamp toe en gingen Huub en Anita op verkenningstocht. Deze week pakken Huub, Anita en Jolien de draad weer op en gaan ze op zoek naar de locatie van de tweede boss. In ieder geval Huub en Anita, want Jolien wil het na haar letterlijke doodservaring in de dungeon even rustig aan doen. Benieuwd naar wat er allemaal gaat gebeuren vanavond? Kom dan vooral even kijken!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?