Check hier alle E3 2021-content

The Medium

  • Ontwikkelaar Bloober Team
  • Eerste releasedatum 28 januari 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Livestream: Eilish streamt vanaf 20:00 The Medium

Vanavond gaat Eilish beginnen met de horrorgame The Medium, die volgens de review van Bram de sterkste game is die ontwikkelaar en uitgever Bloober Team heeft gemaakt. The Medium gaat over Marianne die toegang heeft tot de echte en de spirituele wereld door haar krachten als medium. Vanwege een visioen van de moord op een kind reist Marianne naar een verlaten hotel en door haar spirituele krachten kan zij als enige de echte waarheid ontrafelen. Klinkt dit als muziek in je oren? Kom dan vooral vanavond kijken op ons Twitch-kanaal naar hoe Eilish aan de slag gaat met deze horrorgame!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?