Cry of Fear

  • Ontwikkelaar Team Psykskallar
  • Eerste releasedatum 25 april 2013
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter, Indie, Horror
  • Gameliner score -

Livestream: Eilish streamt Cry of Fear vanaf 20:00

Na vorige week Hello Neighbor 2 gespeeld te hebben, gaat Eilish deze week aan de slag met Cry of Fear. Dit is een psychological horror game van Team Psykskallar. In Cry of Fear kruipt Eilish in de huid van een jongeman die in de Scandinavische nacht naarstig op zoek is naar antwoorden en langzaam zijn verstand verliest. Dit klinkt echt als een Eilish-game, of niet? Dus kom vanavond vooral kijken en zie hoe Eilish het ervan af brengt in Cry of Fear!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?