Check hier alle E3 2021-content

At Dead Of Night

  • Ontwikkelaar Baggy Cat
  • Eerste releasedatum 19 november 2020
  • Platformen Pc
  • Genre Horror, Survival
  • Gameliner score -

Livestream: Eilish streamt At Dead Of Night vanaf 20:00

Nadat Eilish het horrorhotel in The Medium vorige week heeft verlaten, bezoekt ze vanavond weer een ander hotel. Ze gaat namelijk de survival horrorgame At Dead Of Night streamen, waarin een groep studenten bij een oud hotel is gestrand. Het is vanavond aan Eilish om in At Dead Of Night als student Maya de rest van haar klasgenoten te redden uit de klauwen van hoteleigenaar Jimmy Hall. Tenminste, meestal, At Dead Of Night is namelijk ook deels een horrorfilm, waarbij er soms live-action beelden voorbijkomen. Kom vanavond vooral een kijkje nemen op ons Twitch-kanaal om Eilish te volgen in haar nieuwe horroravontuur!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?