Check hier alle E3 2021-content

The Medium

  • Ontwikkelaar Bloober Team
  • Eerste releasedatum 28 januari 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Livestream: Eilish gaat verder met The Medium vanaf 20:00

Vorige week begon Eilish aan haar avontuur in de horrorgame The Medium van Bloober Team. Tijdens haar ontdekkingen in een verlaten hotel maakte ze onder andere kennis met de geest van een jong meisje genaamd Sadness dat door de Twitch-chat is omgedoopt tot Lizzie. Vanavond gaat Eilish verder aan de slag met de meerdere realiteiten in The Medium. Tijdens de vorige livestream maakte ze de heftigste jumpscare die ze ooit in een horrorstream heeft gehad mee, dus dat belooft wat voor vanavond. Benieuwd hoe eng het er vanavond aan toe gaat? Kom dan vooral even langs op ons Twitch-kanaal!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?