The Beast Inside

  • Ontwikkelaar Illusion Ray Studio
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Horror
  • Gameliner score -

Livestream: Eilish gaat vanaf 20:00 live met The Beast Inside

The Beast Inside wordt vanavond weer gespeeld door Eilish tijdens de livestream. De enige echte Gameliner-horrorkoningin begon vorige week met haar griezelige avonturen in deze unieke thriller en survival horrorgame en vanavond gaat ze er met goede moed mee verder. The Beast Inside heeft de nodige jumpscares en onverwachte wendingen in het verhaal, dus dat belooft weer een spannende livestream te worden. Kom vooral een kijkje nemen vanavond, maar wees gewaarschuwd, het gaat eng worden!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?