Check hier alle E3 2021-content

Among Us

  • Ontwikkelaar Innersloth
  • Eerste releasedatum 16 november 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Livestream: De redactie speelt Among Us vanaf 20:00

Vanavond duikt de redactie in de gloednieuwe Airship-map van Among Us! Vaste host Rudy moet op de reusachtige map de imposters zien te ontdekken, of heeft de taak om de rest van de redactie zo ongezien mogelijk te vermoorden. Niemand die meedoet vanavond heeft de nieuwe Among Us-map gespeeld, dus iedereen gaat er volledig blind in! Net als vorige week wordt de mod Better Crewlink gebruikt om tijdens de game met elkaar te kunnen praten. Benieuwd hoe Rudy het gaat doen op de Airship? Kom dan kijken vanavond!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?