Balan Wonderworld

  • Ontwikkelaar Balan Company
  • Eerste releasedatum 26 maart 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Avonturen, Platform
  • Gameliner score

Livestream: Claudia streamt Balan Wonderworld vanaf 20:00

Claudia had beloofd om Balan Wonderworld te streamen als die uitkwam en daar heeft ze ondertussen spijt van gekregen. Waar ze vorig jaar nog enthousiast en nieuwsgierig was naar deze game, heeft ze na het eenmaal gespeeld te hebben er nog weinig goeds over te zeggen. Mocht je hier meer over willen weten is het misschien handig om Claudia's Balan Wonderland-review te lezen. Om het nog een stukje erger te maken voor haar gaat ze ook nog proberen alle trofeeën te verzamelen. Ben je toch nieuwsgierig naar deze game, of wil je Claudia motiveren om het verder te spelen? Kom dan vooral kijken vanavond!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?