Genshin Impact

  • Ontwikkelaar MiHoYo
  • Eerste releasedatum 28 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Mobile
  • Genre Actie, Open-World, JRPG
  • Gameliner score -

Livestream: Claudia gaat verder met Gensin Impact vanaf 20:00

Er zijn bijna geen grappen of gevatte opmerkingen meer te bedenken als het om Claudia's Genshin Impact-stream gaat. Deze week vervolgt zij namelijk weer haar avontuur in de populaire gacha-rpg. Vanavond gaat ze weer tijdens de stream aan de slag met de nodige quests in Genshin Impact en misschien wat multiplayer-potjes wat Claudia vorige week met wat kijkers had gedaan. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, kom dan vooral vanavond een kijkje nemen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?