Genshin Impact

  • Ontwikkelaar MiHoYo
  • Eerste releasedatum 28 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Mobile
  • Genre Actie, Open-World, JRPG
  • Gameliner score -

Livestream: Claudia gaat Genshin Impact streamen vanaf 20:00

De 'verloren' goden van Genshin Impact zijn waarschijnlijk heel blij met Claudia's toewijding aan de game. Al drie maanden lang streamt ze getrouw elke woensdag Genshin Impact en het ziet ernaar uit dat ze nog lang niet klaar is in Teyvat. Deze week gaat Claudia weer verder met verschillende quest en gaat de strijd aan met verschillende monsters in de game. Wil je erachter komen waarom ze Genshin Impact zo graag streamt, kom dan kijken en vind het uit voor jezelf!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?