Genshin Impact

  • Ontwikkelaar MiHoYo
  • Eerste releasedatum 28 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Mobile
  • Genre Actie, Open-World, JRPG
  • Gameliner score -

Livestream: Claudia gaat Genshin Impact streamen vanaf 20:00

Claudia en Genshin Impact zijn beste vrienden geworden sinds Gameliner begonnen is met streamen. Vorige week ging ze eindelijk verder met de oranje drakenmoord-quest in haar laatste Genshin Impact-stream. Ook deze week keert zij weer terug naar Teyvat om haar avonturen voort te zetten. Dus wil je erachter komen wat Claudia nu weer van plan is, kom dan vooral kijken naar Claudia's nieuwste Genshin Impact-stream!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?