Check hier alle E3 2021-content

Genshin Impact

  • Ontwikkelaar MiHoYo
  • Eerste releasedatum 28 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Mobile
  • Genre Actie, Open-World, JRPG
  • Gameliner score -

Livestream: Claudia duikt weer in Genshin Impact vanaf 20:00

Net wanneer Claudia klaar denkt te zijn met Genshin Impact te streamen, komt er weer een nieuwe update uit die bomvol zit met nieuwe content. Of het toeval is of dat zij het gewoon zo heeft gepland zal helaas voor altijd een mysterie blijven. Deze week duikt ze namelijk weer in Genshin Impact en gaat aan de slag met deze eerder genoemde update. Benieuwd wat deze allemaal inhoudt, of wil je weten hoe Claudia deze stream-serie zolang volhoudt? Grijp dan je kans en kom kijken vanavond!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?