Resident Evil 4

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 11 januari 2005
  • Platformen PlayStation 2, Nintendo GameCube, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Livestream: Bram speelt Resident Evil 4 uit vanaf 20:00

Aan alle goede dingen komt een eind, want Bram gaat vanavond voor de laatste keer Resident Evil 4 streamen. Hij was vorige week gestopt bij het vijfde hoofdstuk, waar Leon en Ashley een eiland gevuld met cultisten en monsters moeten zien te ontvluchten. Bram heeft in ieder geval nog genoeg te doen vanavond in deze third-person shooter. Ben je nieuwsgierig naar Bram's plan van aanpak om Resident Evil 4 uit te spelen? Kom dan vooral kijken vanavond!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?