The Messenger

  • Ontwikkelaar Sabotage Studio
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Platform
  • Gameliner score -

Livestream: Bram gaat The Messenger streamen vanaf 20:00

Bram heeft voor zijn tweede stream besloten The Messenger te spelen, een 2D action-platform video game van Sabotage Studio. Na vorige week de nodige zombie's te hebben afgeslacht in Dead Rising tijdens zijn eerste stream, kruipt Bram nu in de huid van een Ninja. Dit is alleen geen normale stream van The Messenger, maar een achievement stream! Bram gaat namelijk proberen de achievement te behalen om de Queen of Quills boss te verslaan zonder dood te gaan. Ben je benieuwd hoe onze Bram het ervan af gaat brengen met deze uitdaging? Kom dan vooral kijken vanavond!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?