UnderMine

  • Ontwikkelaar Thorium
  • Eerste releasedatum 6 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Indie, Dungeon Crawler, Roguelike
  • Gameliner score

Livestream: Bram gaat aan de slag met UnderMine vanaf 20:00

Na vorige week druk te zijn geweest met Insaniquarium in de stream, gaat Bram deze week aan de slag met UnderMine. Deze game won eerder bij ons de Gameliner Award voor beste indie game en nu gaat Bram de grotten verkennen tijdens zijn stream! In zijn zoektocht naar goud gaat hij de nodige monsters tegenkomen die zijn zoektocht willen dwarsbomen. Benieuwd naar wat voor avonturen Bram de UnderMine-man gaat beleven? Kom dan vooral vanavond kijken!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?