Check hier alle E3 2021-content

Livestream: Bekijk hier Patricks SNES-livestream vanaf 20:00

Patrick gaat vanavond old school met zijn SNES-livestream! Alleen je vraagt je vast af waar Huub is? Door internetproblemen gaat het Huub vanavond helaas niet lukken om te gaan streamen. Daarom gaat Patrick vanavond wat SNES (en NES)-klassiekers spelen in de livestream via de Nintendo Switch Online-bibliotheek. Ben je benieuwd wat voor games Patrick gaat spelen, of heb je een SNES-game die je wilt aanraden? Kom dan vooral vanavond kijken!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?