Gamescom: Onze merchandise battle

De gamescom is op volle toeren en de beurs opent nu ook haar deuren voor de consumenten. Dat betekent een drukte vanjewelste, maar gelukkig kunnen de jongens achter gesloten deuren nog genoeg games spelen. Tussen die afspraken door heb je echter af en toe weleens wat gaten in de schema's. Koen had een idee en Devin en Rudy hadden direct een doel voor ogen. Wie koopt het meest afzichtelijke stuk merchandise voor de ander?

Ben jij erover uit? Wie heeft het grootste stuk prullaria gekocht en wie loopt er het meest voor aap in het aankomende item? Laat het ons weten in de reacties!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?