Check hier alle E3 2021-content

Gamescom: Kutgames, cosplay en funtime

De vierde en tevens, voor ons, laatste beursdag is meestal maar een saaie bedoening. De uitgevers hebben de biezen gepakt en de afspraken zitten er allemaal op. Hoe vullen Devin en Rudy dan de tijd op? Precies, door de rest van de beurs te checken. Er is namelijk nog een hele hal met indiegames, cosplay en pure ontspanning.

Dit was het laatste item vanaf de beurs. Toch komt er nog meer dan genoeg content van de gamescom beursvloer af. Verwacht bijvoorbeeld nog previews van Star Wars: Battlefront 2, The Crew 2 en The Evil Within 2!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?